Reserveren

Indien u gebruik wenst te maken van de 9 holes golfbaan moet u tevoren een starttijd reserveren. Dit kan gemakkelijk online.

Instructies

Boek uw starttijd via Teetime >

  1. Vul gebruikersnaam en wachtwoord in 
    Uw gebruikersnaam is uw lidcode zoals ook vermeld op uw NGF pasje
    Het wachtwoord is standaard ingesteld op uw geboortedatum in 6 cijfers (dd/mm/jj)

    Het betreft dus dezelfde inloggegevens als u gebruikt voor het inloggen op de terminal in de gang van het clubhuis en de website van GC Bois le Duc.

  2. Selecteer de gewenste datum en klik op de gewenste tijd, hier kunt u eventuele medespelers ook selecteren.
  3. Als u voor de optie 18 holes kiest rekent Teetime automatisch 96 minuten voor de doorkomsttijd naar hole 10/de tweede ronde. Mocht u meer tijd wensen voor de eerste 9 holes of willen pauzeren dan dient u 2 boekingen voor ieder 9 holes te maken.
  4. Op de dag van reservering meldt u zich zoals u gewend bent bij de receptie om uw tijd bevestigen (of eventueel digitaal aanmelden met uw NGF pasje op de terminal in de gang).

Opmerkingen

a) Total Golf leden zien op de website de namen van medeleden die op de startlijst voor die dag staan en kunnen eventueel bijboeken in dezelfde flight.

b) We starten tevens met een proef tijdens deze winterperiode waarbij flights om de 8 minuten vertrekken ipv de huidige 10 minuten per starttijd.

c) U kunt nu naast het maken van reserveringen voor de komende 7 dagen, 1 reservering maken voor de periode tot 3 weken vooruit.

d) Als u het overzicht van week 1 bekijkt ziet u relatief weinig beschikbare, dit betreft reserveringen welke zijn overgenomen uit digitee.

e) Niet leden kunnen een account aanmaken bij eerste bezoek aan de Teetime website.

Wij wensen u veel gebruiksgemak met Teetime en staan u graag (telefonisch) te woord voor vragen of speciale reserveringsverzoeken.

Spelregels:
Hebt u een reservering gemaakt dan gelden de volgende spelregels:

1. Op de dag dat u gereserveerd heeft meldt u zich minimaal 15 minuten voorafgaand aan de starttijd in de receptie en betaalt u indien van toepassing greenfee.

2. Bevestig uw bewijs van lidmaatschap of greenfee kaart duidelijk zichtbaar aan uw tas.

3. U mag in geen geval zomaar de baan in. Ook als de eerste tee leeg mocht zijn, meldt u zich eerst bij de receptie.

4. U meldt zich uiterlijk 10 minuten voor uw starttijd bij de 1e tee.

5. Dagelijks, op wisselende tijden, zijn marshals aanwezig die toezien op het navolgen van deze regels alsook de golfregels en u in voorkomende gevallen hierop kunnen aanspreken. Respecteert u hun aanwezigheid.

6. Indien u met 2 of 3 personen heeft geboekt bestaat in het weekend de mogelijkheid dat (een) andere speler(s) aan uw groep worden toegevoegd.

7. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op een door u gereserveerde tijd te spelen, kunt u die reservering annuleren door te bellen naar 073-6136630. Dit kan tot 30 minuten voor uw starttijd.

8. Houdt u zich aan deze regels want bij een no-show benadeelt u andere golfers.

9. De maximale speeltijd bedraagt 1 uur en 40 minuten over 9 holes.

10. Het is verboden om naar ballen te vissen in de waterhindernissen op hole 1/10 en hole 9/18. Deze gebieden zijn beschermd broed en natuurgebied. Wel vissen betekent onmiddellijke verwijdering van de baan. Dit betekent ook dat er geen ‘hengels’ mee mogen in de tassen.

Scroll naar boven