Introductiecursus

Beginnen met golf: Volg de Pettelaar Introductiecursus!

Wil jij de golfsport op een laagdrempelige wijze leren kennen? En tegen een scherp tarief? Start dan met de Pettelaar Introductiecursus en maak kennis met golfen.

Ben jij starter in de golfsport? Dan is deze introductiecursus speciaal voor jou! De cursus bestaat uit een pakket van een aantal golflessen van een uur of anderhalf uur, al naargelang het aantal deelnemers aan de cursus. Je kunt individueel van start, maar ook met je vrienden, familie of collega’s. En; fijn voor je portomonnee; als jij je vrienden meeneemt; daalt het tarief!

Tijdens de cursus ga je onder begeleiding van één van de golf professional verschillende onderdelen van het golfspel leren kennen, zoals putten, swingen, chippen, pitchen en bunkerslagen.

1 persoon, 2 lessen van 1,5 uur
€ 99 pp
2 personen, 2 lessen van 1,5 uur
€ 75 pp
3 personen, 4 lessen van 1 uur
€ 80 pp
4 personen, 4 lessen van 1 uur
€ 62.50 pp

Beginnersactie

Start je nu met de Pettelaar Introductiecursus, dan ontvang je een Driving Range maandkaart GRATIS. Met deze maandkaart heb je onbeperkt toegang tot de verlichte Driving Range en oefenfaciliteiten (t.w.v. € 19,95).

Aanmelden

Ja! Ik meld mij aan voor de Pettelaar Introductiecursus.

Mail naar info@pettelaar-golf.nl en vermeld in de mail dat u graag het Pettelaar Introductiecursus inschrijfformulier ontvangt. Wij gaan direct voor u aan de slag om uw eerste les in te plannen, zodra wij deze van u ingevuld retour ontvangen.

Vraag het formulier ook aan via ons informatieformulier.

Scroll naar boven