Business Club

Businessclub

De business club van Golf Parc de Pettelaar biedt u naast sportief genot vele commerciele mogelijkheden. Met een business club pakket op maat vinden we de ‘perfect fit’ voor uw business. Met onze prachtige 9 holes baan, uitstekende oefen en clinic faciliteiten en een gezellig bourgondisch clubhuis kunnen we u op vele manieren van dienst zijn.

De voordelen die het lidmaatschap van de business club u kan bieden zijn net zo veelzijdig als de golfsport zelf.

Business Club logo Golf Parc de Pettelaar

Golf

Golf geniet een steeds grotere populariteit, zeker in het zakelijk leven. Dat mag geen wonder heten. Want waar anders kun je in een heerlijke natuurlijke omgeving sportiviteit, gezelligheid en vaak ook zakelijkheid zo goed combineren. Waar anders verloopt het leggen van contacten zo vanzelfsprekend.

De uitstekende kwaliteit van Golf Parc de Pettelaar wordt overal erkend. Geen wonder dat diverse bedrijven met veel interesse zijn ingesprongen op de zakelijke mogelijkheden van de golfbaan, en dat de belangstelling van het bedrijfsleven blijft groeien.

Perfectly fit for your business

Binnen het unieke karakter van Golf Parc de Pettelaar is een bijzondere plaats ingeruimd voor de Business Club, binnen het concept van ‘perfectly fit for your business’. Dit houdt in dat u uw deelname aan de business club exact kunt afstemmen op de wensen die u heeft. Het basis pakket kan naar uw wensen worden aangevuld tot een volledig pakket.

Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: een bedrijfsabonnement, vermelding op het sponsorbord bij de entree en de driving range, de mogelijkheid om op rekening gebruik te maken van de catering faciliteiten, en deelname aan de Business Club competitie. En, voor wie meer wil, kan er meer…….

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Bart de Jongh,     tel. nr.: 073-6136630, e-mail: info@pettelaar-golf.nl U kunt ook het informatieformulier gebruiken.

Scroll naar boven